Naslovnica Islam Islam za početnike Djevojka plesala u disku sa džinnom?

Djevojka plesala u disku sa džinnom?

1628
napad dzina

Jednom mi neki brat dohaberi duboko u noć, iza ponoći, povilenila djevojka, doveli je iz diskoteke; vrišti i trga odjeću sa sebe – ne zna šta radi! Šta li je moglo biti i kako je smiriti?!

Helem, da ne duljim, dragi momci i djevojke, ako među vama ima onih koji idu u diskoteke i u slične šejtanske jazbine, znajte dobro da vas Allahova Zaštita napušta na šejtanskim sijelima i da, pored toga što time i tako činite teške grijehe, uporedo bivate meta šejtansko-džinske eskadrile i konjice, pa jedan šejtanski mess (dodir) može da vas ubije, u najgorem slučaju, ili da vam ostavi dozivotni trag i bolest.

Pored jedne plakate gostujućeg pjevača, kojim se pozivaju insani na “provod”, iako vi ne vidite, ima makar sto džinnskih plakata kojima se pozivaju džini i šejtani na “lov”! Nekad je dovoljno, ako Allah swt hoće, da odete samo jednom na takva mjesta pa da “pokupite” “stanovnike” koji se kriju u tijelu i cijeli vam život prave probleme i izazivaju bolesti (od kojih je najmanja migrena a najveća tumor i rak), te da vam ogade namaz i ibadet, pa to bude sebebom vašeg nemara prema džamiji i Islamu, na ovom svijetu i razlogom vašeg boravka u Džehennemu (Allah swt nas sačuvao te nesreće) na Ahiretu!

Allah je stvorio čovjeka u najplemenitijem obliku i njegovo srce, i mozak i razum, da bi ostali zdravi, prirodni i normalni, moraju robovati svome Stvoritelju; svako drugo robovanje ih razboli i upali, izazivajući infarkte, moždane udare i ludilo! Ovo su halovi tipični za insane ili ste mozda čuli nekad da su neki bekan ili beja dobili slom živaca?

Preuzeto sa FB profila Fuada Seferagića
Obrada: Menhedz.com