Naslovnica Edeb - Odgoj Kako cionistički i satanistički mediji crtanim filmovima opsihruju djecu

Kako cionistički i satanistički mediji crtanim filmovima opsihruju djecu

3532
Slika sa usporenog snimka jednog Disneyevog crtaća!
Slika sa usporenog snimka jednog Disneyevog crtaća!

Da Disney Channel hipnotiše djecu da što više gledaju crtiće – to je općepoznato, ali da se pritom koriste i sihrom – u to su upućeni samo rijetki.

Odgajanje i opsihravanje poslušnika počinje od malena i pred televizorom. Djeca gledaju crtiće kroz koje se vješto ubacuju teme: strast, seksualna požuda i svestrana sloboda, vjera u tehniku a ne u Boga, vječita ovisnost itd. Ove stvari oko jedva da zapazi jer se radi o milisekundama, stotinkama ali ih zapamti podsvijest djece koja vremenom bude deformisana i lahka za utjecaj iz vana i još se djeca navikavaju na satanističke simbole uz koje uzrastaju.

Na primjer, između crtića se za milisekundu pojavi slika sa simbolima satanskih pristalica – iluminata, čiji znakovi opsihravaju psihu djece pa budu agresivna i neposlušna roditeljima ili hiperaktivna. Ako raspolažete sa opcijom usporavanja snimka na vašem daljinskom upravljaču, pogledajte neki Disneyev crtić tipa “Miki Maus” – iznenadićete se otkrićima!

Neka djeca gledaju crtiće vjerskog poučnog sadržaja, ilahije, ili neka slušaju učenje Kur'ana – spavaćete mirnije i vi i oni.

(Sa Facebook profila Fuada Seferagića)

Obrada i naslov: Menhedz.com