Naslovna Sihr i liječenje od sihra Rukja kurs : Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

Rukja kurs [ažurirano]: Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

4578

Iako o tematici sihra i džinskog djelovanja ima mnogo napisanih knjiga i članaka, te video predavanja i klipova, ne postoji na našem jeziku sveobuhvatniji pristup ovoj tematici (prema našim saznanjima, a pogotovo kada je riječ o samoliječenju) od “Rukja kursa” autora i učača rukji Anesa M.

Ovaj rukja kurs za samoliječenje od sihra (magije) i raznih vrsta džinskog djelovanja preporučujemo svakom muslimanu i muslimanki, svakoj porodici i svakom pojedincu.

U ovom serijalu predavanja naći ćete odgovore na mnoga pitanja, poput načina djelovanja sihra, vrste sihra, metodologije koju džini koriste, saznaćete o načinima djelovanja džina ljubavnika, o simptomima sihra i džinskih oboljenja, ali ono što ova predavanja izdvaja iz mora drugih, čineći ih pravim biserima i neprocjenjivim blagom, jesu upravo savjeti i upute za samoliječenje od ovih bolesti.

Kako nova predavanja budu snimana, tako ćemo i mi ažurirati video plejlistu, pa vam savjetujemo da povremeno navratite na ovu stranicu i poslušate novo video predavanje.

Molimo Allaha da svima nama da bereket i praktičnu korist u ovom programu rukje i da nagradi njenog autora!

Napomena: Najnoviji video je na vrhu liste.

Rukja kurs – 5. dio: POBIJEDI SIHR! (13. januar 2019)

Tema ovog 5. djela “Rukja kursa” je djelovanje džinna na čovjeka uz pomoć sihra. Ovo predavanje pojašnjava djelovanje sihra (magije) iz nekoliko uglova, uključujući šta je zapravo sihr, kako se prepoznaju i razumiju razni oblici sihra, kako se liječe i kako bi se jedan vjernik trebao ponašati u pogledu ovakvog iskušenja. Predavanje obiluje sa mnogo detalja na ovu temu, pa ga toplo preporučujemo svima koji se suočavaju sa sihrom.

Rukja Kurs – 4. Ko su džini i šejtani? (11. decembar 2018)

Četvrti dio edukativnog i interaktivnog kursa za praktično (samo)liječenje od sihra i džinskih oboljenja.

Rukja Kurs – 3. Bitnost ispravnog vjerovanja (drugi dio)

Rukja Kurs – 3. Bitnost ispravnog vjerovanja (prvi dio)

Rukja Kurs – Džin ljubavnik (الجن العاشق) (Pitanja/Odgovori)

Rukja Kurs – 2. Mentalitet i pristup – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

Rukja Kurs – 1. Uvod i opis programa – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja