Naslovnica Sihr i liječenje od sihra Rukja kurs : Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

Rukja kurs [ažurirano 23.01.2022]: Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

19253

Iako o tematici sihra i džinskog djelovanja ima mnogo napisanih knjiga i članaka, te video predavanja i klipova, ne postoji na našem jeziku sveobuhvatniji pristup ovoj tematici (prema našim saznanjima, a pogotovo kada je riječ o samoliječenju) od “Rukja kursa” autora i učača rukji Anesa M.

Ovaj rukja kurs za samoliječenje od sihra (magije) i raznih vrsta džinskog djelovanja preporučujemo svakom muslimanu i muslimanki, svakoj porodici i svakom pojedincu.

U ovom serijalu predavanja naći ćete odgovore na mnoga pitanja, poput načina djelovanja sihra, vrste sihra, metodologije koju džini koriste, saznaćete o načinima djelovanja džina ljubavnika, o simptomima sihra i džinskih oboljenja, ali ono što ova predavanja izdvaja iz mora drugih, čineći ih pravim biserima i neprocjenjivim blagom, jesu upravo savjeti i upute za samoliječenje od ovih bolesti.

Kako nova predavanja budu snimana, tako ćemo i mi ažurirati video plejlistu, pa vam savjetujemo da povremeno navratite na ovu stranicu i poslušate novo video predavanje.

Molimo Allaha da svima nama da bereket i praktičnu korist u ovom programu rukje i da nagradi njenog autora!

Napomena: Najnoviji video je na vrhu liste.

U ovom dijelu edukativnog i interaktivnog kursa za praktično (samo)liječenje od sihra i džinskih oboljenja govori se o bolesti anksioznosti i njenoj vezi sa džinskim svijetom ili šejtanskim uticajem na čovjeka.

Rukja kurs II Položaj džina u tijelu oboljelog

U ovom dijelu Rukja kursa se objašnjava gdje džinni borave nakon ulaska u ljudsko tijelo i zašto je bitno da to znamo kako bi se ispravno liječili od džinskog djelovanja.

Rukja kurs 22. dio II Anksioznost 1: Šejtanska sikiracija

Ovaj 22. dio edukativnog i interaktivnog kursa za praktično (samo)liječenje od sihra i džinskih oboljenja govori o anksioznosti – bolesti 21. stoljeća, konceptu aksioznosti, problemima koji se vežu za ovu temu i pokušava da predoči cjelokupnu sliku po pitanju VEZE između anksioznosti i džinskih djelovanja.

Rukja kurs 21. dio II Depresija pod mikroskopom 3 – Početak kraja

Nastavak teme o depresiji, pronalaženje veze depresije sa džinskim djelovanjem i kako se ispravno liječiti od ove bolesti…

Rukja kurs 20. dio II Depresija pod mikroskopom 2 – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

Nastavak teme o depresiji uz primjere (vrste) tuge iz Kur'ana.

Rukja kurs 19. dio II Depresija pod mikroskopom 1 – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

Devetnaesti dio edukativnog i interaktivnog kursa za praktično (samo)liječenje od sihra i džinskih oboljenja.

Rukja kurs: 18. dio II Studija o uroku 2: Eradikacija – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

U ovom 18. dijelu edukativnog i interaktivnog kursa za praktično (samo)liječenje od sihra i džinskih oboljenja upotpunjuje se govor o uroku i zavisti – govori se o vrstama uroka, simptomima, kako se liječe, kako se stabilizuju efekti koje urok ima na čovjeka, o vrstama terapija koje djeluju na urok, praktična upotreba, i još mnogo toga. 

Rukja kurs 17. dio II Studija o uroku 1: Patofiziologija

U ovom predavanju započinjemo temu uroka (i zavisti), koji je mehanizam iza same bolesti, kako se širi, koje su vrste uroka, kako se prepoznaju i kako urok tačno utiče na čovjeka, na njegov život, njegovo zdravlje i na njegovo liječenje od duhovnih oboljenja.

Rukja kurs 16. dio II Zašto je šejtanu bitna naša krv?

U ovom predavanju se objašnjava zbog čega je džinima interesantna naša krv i kako manipulišu čovjeka putem krvnog sistema, kao i kakvu ulogu to igra u sihru i drugim džinskim oboljenjima. U ovom izlaganju pokrivamo mnoge uglove liječenja po pitanju krvi, hormona, štitne žlijezde, jetre i drugih organa. Zatim nudimo praktične metode i rješenja, neke od koji su post, hidžama i druge Poslanikove medicine.

Rukja kurs 15. dio II Čišćenje probavnog sistema od šejtanskog djelovanja

U ovom predavanju se objašnjava ključni odnos između šejtanskog djelovanja i probavnog sistema i objašnjava uloga čišćenja crijeva i ishrane u liječenju od džinskih oboljenja a zatim se nude praktične metode i rješenja za postizanje najboljih rezultata.

Rukja kurs 14. dio II Kako ublažavati bolove?

U ovom predavanju slušalac može naučiti kako se ublažavaju bolovi koji se dešavaju kao rezultat džinskih napada (opsesija, depresija, anksioznost…), na koji način se trebaju doživljavati, i kako najbolje pristupiti prema takvim izazovima.

Rukja kurs 13. dio II Da li želiš imati lijekovitu vezu? – Liječenje namazom

U ovom predavanju se objašnjava kako se liječi namazom uz praktične primjere kako bi namaz postao spas, kako uspjeti u tome, koje su posljedice zapostavljanja veze u namazu i kako to utiče na liječenje od džinskih oboljenja.

Rukja kurs 12. dio II Praktična zbirka terapija za liječenje od džinskih oboljenja

U ovom predavanju autor govori o rukja terapijama koje su pomagajuća sredstva pri liječenju i objašnjava metodologiju primjenjivanja ovih terapija, sastav terapija, kako se prave, i kako se koriste. Nakon toga, autor pojašnjava šta čovjek može očekivati uz primjenu ovakvih terapija i kako da se na najbolji način suočava s onim što slijedi.

Rukja kurs 11. dio II Kako i zašto učiti samome sebi rukju?

U ovom predavanju se pojašnjava na koji način da čovjek samome sebi uči rukju [kako bi se liječio Kur’anom], kao i bitnost i korist uspostavljanja ovog sunneta.

Rukja kurs 10. dio II Kako uklopiti terapije u svakodnevnicu?

U ovom predavanju – objašnjavaju se uticaj i uloga (ne)kvalitetnog (ne)iskorištavanja vremena u liječenju, kao i razloge (ne)uspjeha po tom pitanju. Zatim, nudie se praktična riješenja kako bi se uklopila rukja terapija u svakodnevni život na najbolji način i kako bi osoba bila psihološki spremna za ono što slijedi.

Rukja kurs 9. dio: Čuvaj uši kao oči u glavi

U ovom predavanju se objašnjava kako vid i sluh utiču na džine, i kako džini utiču na čovjekove oči i na njegove uši. Zatim se daju praktična riješenja i smjernice kako bi čovjek mogao da sačuva svoj vid i svoj sluh od njihovog uticaja u toku liječenja.

Rukja kurs 8. dio: Mehlem za demonizovani jezik (update 17. april 2019)

U ovom predavanju – navodimo razne načine kako džini/šejtani manipulišu čovjeka putem njegovog jezika, kao i koje su posljedice neobračanja pažnje na to, i kako to utiče na proces liječenja od džinskih oboljenja. Nakon toga, nudimo praktična odgojna riješenja koja se temelje na četiri hadisa kako bi čovjek probudio svoju svijest u pogledu svoga jezika dok se suočava sa džinima.

Rukja kurs 7. dio: Hoćeš li da saznaš zašto ti nije bolje?

U ovom predavanju se objašnjava zašto su grijesi razlog neuspjeha u liječenju, kako tačno utiču na rukju, i na koje načine čovjek samome sebi koči napredak na putu do izliječenja. Nakon toga, nudimo praktična riješenja kako bi se proces samouništenja pretvorio u proces samoliječenja.

Rukja kurs 6. dio: KLJUČNA VEZA PARAZITA I DŽINA

U ovom predavanju se objašnjava se ključna uloga parazita u sihru, zajedničko djelovanje džina i parazita u opsjedanju tijela i kako ta veza utiče na čovjekovo cjelokupno zdravlje. Predavanje obiluje šokantnim činjenicima koje su do skora bile potpuno nepoznate kako nauci, tako i učačima rukje.

Rukja kurs 5. dio: POBIJEDI SIHR!

Tema ovog 5. djela “Rukja kursa” je djelovanje džinna na čovjeka uz pomoć sihra. Ovo predavanje pojašnjava djelovanje sihra (magije) iz nekoliko uglova, uključujući šta je zapravo sihr, kako se prepoznaju i razumiju razni oblici sihra, kako se liječe i kako bi se jedan vjernik trebao ponašati u pogledu ovakvog iskušenja. Predavanje obiluje sa mnogo detalja na ovu temu, pa ga toplo preporučujemo svima koji se suočavaju sa sihrom.

Rukja kurs 4. dio: Ko su džini i šejtani? 

Četvrti dio edukativnog i interaktivnog kursa za praktično (samo)liječenje od sihra i džinskih oboljenja.

Rukja kurs 3: Bitnost ispravnog vjerovanja (drugi dio)

Rukja kurs 3: Bitnost ispravnog vjerovanja (prvi dio)

Rukja kurs – džin ljubavnik (الجن العاشق) (Pitanja/Odgovori)

Rukja kurs 2. dio || Mentalitet i pristup – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

Rukja kurs 1. dio || Uvod i opis programa – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja