Naslovna Sihr i liječenje od sihra Rukja kurs : Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

Rukja kurs [ažurirano]: Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

1700
SHARE

Iako o tematici sihra i džinskog djelovanja ima mnogo napisanih knjiga i članaka, te video predavanja i klipova, ne postoji na našem jeziku sveobuhvatniji pristup ovoj tematici (prema našim saznanjima, a pogotovo kada je riječ o samoliječenju) od “Rukja kursa” autora i učača rukji Anesa M.

Ovaj rukja kurs za samoliječenje od sihra (magije) i raznih vrsta džinskog djelovanja preporučujemo svakom muslimanu i muslimanki, svakoj porodici i svakom pojedincu.

U ovom serijalu predavanja naći ćete odgovore na mnoga pitanja, poput načina djelovanja sihra, vrste sihra, metodologije koju džini koriste, saznaćete o načinima djelovanja džina ljubavnika, o simptomima sihra i džinskih oboljenja, ali ono što ova predavanja izdvaja iz mora drugih, čineći ih pravim biserima i neprocjenjivim blagom, jesu upravo savjeti i upute za samoliječenje od ovih bolesti.

Kako nova predavanja budu snimana, tako ćemo i mi ažurirati video plejlistu, pa vam savjetujemo da povremeno navratite na ovu stranicu i poslušate novo video predavanje.

Molimo Allaha da svima nama da bereket i praktičnu korist u ovom programu rukje i da nagradi njenog autora!

Napomena: Najnoviji video je na dnu liste.

Rukja Kurs – 1. Uvod i opis programa – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

Rukja Kurs – 2. Mentalitet i pristup – Liječenje od sihra i džinskih oboljenja

Rukja Kurs – Džin ljubavnik (الجن العاشق) (Pitanja/Odgovori)

Rukja Kurs – 3. Bitnost ispravnog vjerovanja (prvi dio)