U prošlosti nije bilo nijedne kulture koja veliku pažnju nije posvećivala ljubavnoj magiji. A gdje je postojalo interesovanje za ljubav, postojalo je interesovanje i za – ljubavni sihr! U islamu se sihr objašnjava kao namjerno nanošenje zla nekoj određenoj osobi. On je neka vrsta čarolije, ugovora između sihirbaza i džina-šejtana (ponekad se tu nalazi i treća strana, tj. osoba koja naruči da se sihr napravi nekome), i kada se sihr ostvari, nerijetko tada utječe i na samu prirodu čovjeka koji biva pogođen sihrom. U narednim redovima navest ćemo neke vrste ljubavnog sihra:

Ljubavni sihr namijenjen ženi s ciljem razvrgnuća njenog braka

Ovaj sihr pravi se ženi kako bi došlo do definitivnog razvoda braka između nje i muža. U ovom slučaju žena naprosto promijeni svoju ćud i svoje ponašanje, muž joj se počinje sve manje sviđati, izbjegava ga i zanemaruje svoje bračne obaveze. Kad muž pokušava da s njom nađe zajednički jezik, ona se ponaša kao da se nje sve to ne tiče, pokazujući u nekim situacijama svoju netrpeljivost i netolerantnost. Svaki njegov pokusaj da je vrati pod zajednički krov postaje uzaludan jer ona sve grubo ignorira.

Ljubavni sihr namijenjen muškarcu s ciljem razvrgnuća njegovog braka

Ovaj sihr skoro da je identičan prethodnoj vrsti ljubavnog sihra, samo se u ovom slučaju sihr pravi muškarcu, a ne ženi. Odjednom, iako je do tada brak bio skladan i gotovo harmoničan, započinju bezrazložne svađe i netrpeljivosti. Muž “otkriva” sve više nedostataka kod svoje supruge koju je, takoreći, do jučer mnogo volio. Zatim, kada izađe, muškarcu se ne ide kući, pa sve više vremena provodi s društvom. Kod kuće pokazuje netrpeljivost prema supruzi i uskoro podnosi zahtjev za razvod, navodeći kao razlog – neslaganje naravi.

Ljubavni sihr namijenjen bračnom paru, tj. istovremeno i mužu i ženi

Pod utjecajem ovog sihra, i muž i žena postaju preosjetljivi, svaku sitnicu koriste kao razlog za prepirku i svađu. Iz dana u dan njihova se tolerantnost smanjuje. Čak se među njima počinju pokazivati i znaci nesnošljivosti i mržnje, ne podnose se i jedno od drugog okreću glave. Pri tome, svaki od ukućana misli da je u pravu, a da su svi drugi u krivu i, tako, tokom vremena, dođe do razbijanja porodice. U ovom slučaju žena ode svojima, ali se ne rastaje, a opet muž neće da ode po nju, pa takvo stanje zna da potraje. Muž se čudi što žena ne dolazi, a žena se čudi što muž ne dolazi po nju.

Ljubavni sihr namijenjen djevojci s ciljem da se uda za određenu osobu

Ova vrsta sihra obično se napravi djevojci pa se ona uda a da toga gotovo i nije ni svjesna. Mladoženju čak dotad nije ni poznavala niti imala neki kontakt, nego joj je odjednom došlo da se za njega uda – i tako je postupila! U životu – bez utjecaja sihra – to se ne dešava često, možda jedan od stotinu slučajeva, ali ako je napravljeno vjestački s razlogom da djevojka upropasti svoj život – brak ne može opstati više od tri mjeseca. Također, ako je djevojka pod sihrom, čak i ako brak opstane, ona nastavlja živjeti bezvoljnim i praznim životom.

Ljubavni sihr koji se napravi nekoj djevojci na nešto slatko

Ljubavni sihr koji se napravi nekoj djevojci na nešto slatko (kolači, pudinzi, slatko od voća…) s ciljem da zavoli određenog mladića. Kad pojede sihr, djevojka odmah zavoli dotičnog muškarca, tako da su njene misli usmjerene samo prema njemu. Odjednom gubi interesovanje za svim onim što je do tada voljela i naprosto gori od želje za njim. Iako ga ranije nije voljela, čak ni podnosila, odjednom ona postaje zaljubljena i poslušna i svaka njegova riječ za nju postaje cvrkut slavuja!

Ljubavni sihr koji se napravi mladiću na nešto slatko

Ljubavni sihr koji se napravi mladiću na nešto slatko s ciljem da zavoli određenu djevojku. Ova vrsta sihra ista je kao i prethodna, samo što je sad sihr namijenjen mladiću. Simptomi su isti, samo što mladić polahko gubi svoje dostojanstvo, pokušavajući na svaki način da se približi djevojci: prati je u stopu, često je zove na telefon, šalje joj ljubavne poruke i moli da ga prihvati kao svog momka. On je spreman da joj kupuje skupocjene darove, da na svakom koraku iskazuje svoju odanost i ljubav, te je na kraju isprosi i vjenča.

Preuzeto sa sajta: Ljekovitamockurana.com

Imate problema sa sihrom? Pogledajte ovaj materijal namijenjen liječenju od sihra:

Rukja kurs: Program samoliječenja od sihra (magije) i džinskog djelovanja

Liječenje Kur'anom – tekst šerijatske rukje za univerzalni program liječenja (arapski tekst, transliteracija i prijevod)

Ljubavni sihr: Simptomi i liječenje opsjednutosti zaljubljenog džina ili džinice

Na temu sihra i liječenja od sihra pogledajte još tekstova ovdje.