Naslovnica Sihr i liječenje od sihra Rukja protiv sihra ljubavi i spajanja, razvoda i nemogućnosti sklapanja braka i...

Rukja protiv sihra ljubavi i spajanja, razvoda i nemogućnosti sklapanja braka i protiv zaljubljenog džinna

8303
rukja, liječenje Kur'anom

Sihr predstavlja čaroliju (magiju) koja se pravi činjenjem specifičnih djela, korištenjem riječi i vezivanjem čvorova, a što utiče i ostavlja trag na tijelo i srce. Spomenute radnje se vrše udruživanjem čovjeka (sihirbaza, vračara) i džina radi nanošenja štete drugome čovjeku.

Opsjednutost i sihr su bolesti savremenog doba pred kojima je savremena medicina nemoćna; nemoćna da ih objasni, još nemoćnija da ih liječi.

Međutim, prema hadisu Allahog Poslanika, alejhisselam, Allah nije dao bolest, a da nije dao lijek za nju.

Lijek za sihr i druge vrste džinskog djelovanja, ali i za druge bolesti, jeste šerijatska rukja! Rukja se uči i njome se Allahovom voljom liječi sihr, šejtanski dodir (mes), zavist, urok, padavica, ludilo, otrov, ubod, bolovi, bolest, tuga i druge vidljive i nevidljive bolesti.

Iako je šerijatska rukja u bilo kojoj formi učinkovito oružje u brobi protiv džinskih oboljenja, praksa je pokazala da učenje specifičnih šerijatskih rukji, tj. učenje određenih ajeta i dova učinkovitije u borbi protiv posebnih vrsta sihra.

U daljem tekstu prilažemo audio rukje za specifične vrste džinskog djelovanja.

Napomene: 

1. Slušanje audio rukje kod početnika trebalo bi biti uz prisustvo druge osobe koja je već upoznata sa problematikom sihra.

2. Osnova je da musliman sam sebi uči rukju, iako nije zabranjeno da traži pomoć učača rukje. Za samoliječenje od džinskih oboljenja, pogledajte rukja kursTekstualnu rukju pročitajte ili preuzmite ovdje.

3. Audio rukja nije zamijena za pravu rukju, ali Allahovom dobrotom može biti sebeb za olakšanje stanja ili izliječenje.

4. Za izliječenje od sihra potrebno je da osoba bude u islamu i da se pridržava islamskih propisa u cjelokupnom životu, jer osoba koja nije pokorna Allahu je lak plijen šejtanima i zlim džinima.

Rukja protiv zaljubljenog džina

Zbog grijeha i neislamskog načina života, džinn se može zaljubiti u čovjeka, džinn u ženu, a džinnkinja u čovjeka (detaljnije ovdje). Ovo je rukja protiv zaljubljenog džina ili džinice.

Rukja protiv crvenog sihra (sihr ljubavi i spajanja)

Crveni sihr ili sihr ljubavi i spajanja je specifična vrsta sihra kojom se želi postići spajanje (najčešće radi braka) dviju osoba od kojih jedna drugu ne voli. Ova vrsta sihra je jako puno zastupljena među ljudima danas. Primjer ovoga je kada djevojka napravi ili naruči sihr koji treba da pogodi mladića s ciljem da on nju oženi (iako on to ne želi).

Ovo je rukja protiv sihra ljubavi i spajanja.

Rukja protiv sihra nemogućnosti sklapanja braka

Suprotno sihru ljubavi i spajanja, koji ima za cilj da se spoje oni koji to u normalnom stanju ne žele (ili bar jedan od njih), sihr nemogućnosti sklapanja braka djeluje na taj način da osobu odvrati od braka.

Ovo je rukja protiv sihra nemogućnosti sklapanja braka.

Rukja protiv sihra za razvod braka i uroka te vrste

Ako do (hairli) braka ipak dođe, pokvarenjaci i zlobnici iz redova ljudske i džinske vrste će pokušati da taj brak razbiju. U tu svrhu se pravi sihr (magija) za razvod braka.

Ovo je rukja protiv sihra i uroka za razvod braka.

Priprema: Menhedž