Naslovnica Ostalo Aktuelne teme Ko je Miroljub Petrović: Od nadri ljekara do ljubitelja jevrejske genocidne vojske

Ko je Miroljub Petrović: Od nadri ljekara do ljubitelja jevrejske genocidne vojske

263
Ko je Miroljub Petrovic

Za rijetko koju javnu ličnost na Balkanu se vezuje toliko kontroverzi kao za ime Miroljuba Petrovića.

Miroljub Petrović, bivši srbijanski dobrovoljac u ratu u BiH, po opredjeljenju Srbin koji tvrdi da je potomak albanskog feudalnog vođe – Đurđa Kastriota Skenderbega, na balkansku javnu scenu se probio gostovanjem na srpskoj ultranaci(onal)ističkoj YouTube televiziji „BalkanInfo“,  gdje je širokim repertoarom svojih dramskih sposobnosti zabavljao, u početku srpsku, a potom i bošnjačku, publiku.  Svojim živopisnim frazama poput „Bum, bum, bato!“ zadobio je naklonost običnog puka željnog „nasušne istine“.

Miroljub Petrović, kao i svaki drugi šarlatan, koristi metodu miješanja istine i zablude, kako bi „progurao“ svoju vjeru. Zbog onog djela koji je istina, pridobio je mnogo muslimana, koji su čak dijelili njegove govore, hvaleći ga na sva usta.

Ovdje se nećemo detaljno baviti „radovima“ iz njegovog pozamašnog opusa kao doajena ideologije teoretičara zavjere i nadri ljekarstva, poput stava o vakcinaciji kao genocidu, na koji su nasjeli mnogi muslimani, niti ćemo se baviti njegovim liječničkim „uspjesima“ ni optužbama da je „ljekovitim terapijama“ ubio najmanje tri pacijenta.

Ono što nas u većoj mjeri zanima jeste njegova ideološka odrednica po kojoj je on formalno pravoslavac, a suštinski sljedbenik ideologije mesijanskog jevrejstva i zagovornik filosemitizma.

Mesijansko jevrejstvo je vjerski sublimat judaizma i kršćanstva. Razlikuje se od judaizma po tome što prihvata Isusa kao spasitelja i vjeruje u Novi Zavjet – svetu kršćansku knjigu, zbog čega tradicionalni jevreji ovu skupinu nazivaju kršćanskom. S druge strane, Crkva ovu skupinu smatra jevrejskom sektom, jer sljedbenici ovog pokreta negiraju slave, svece i ne jedu svinjsko meso.

Filosemitizam je judeofilija predstavlja ljubav prema Jevrejima, kao religijskoj grupi ili naciji.

Kao rezultat ubjeđenja izniklih iz mesijanskog jevrejstva i filosemitizma, Miroljub Petrović je sebe pozicionirao kao strastvenog zagovarača jevrejskih interesa. Pored toga što on „ljubi“ jevreje kao narod, nazivajući ih braćom, najboljim narodom, u jednoj prilici srpskim plemenom, on posebno podržava jeverjsku vojsku, koju hvali da je najbolja na svijetu i čak, ako zatreba, nudi joj srpsku pomoć. Naravno, u borbi protiv djece i žena u Gazi.

Vjerujemo da bi u tu svrhu, Miroljub Petrović, kao veliki Srbin i bivši srpski dobrovoljac, dodatno obogatio ionako već bogatu jevrejsku „strategiju“ u ubijanju i masakriranju djece i žena, „strategiju“ koju su mnogi Srbi i Jevreji prigrlili kao važnu zapovijest svoga boga – Sotone (Šejtana)!

U video prilogu ispod, za koji nismo uspjeli utvrditi vrijeme snimanja, pogledajte Miroljubov govor jevrejskim vojnicima u okupiranom Jeruzalemu (Kudsu) gdje kaže:

„Sada sam sa najboljim vojnicima na svijetu, jevrejskim vojnicima, i mi smo braća, mi Srbi i Jevreji smo braća. Poruka za Izrael od Srbije: Ako vam treba pomoć u Izraelu, molimo vas, pozovite nas, srpski vojnici će doći da odbrane Izrael. I, ako mi trebamo pomoć, mi ćemo vas pozvati da nam pomognete u Srbiji…Srpsko-jevrejsko bratstvo pobjeđuje sigurno, samo da se još povežemo sa Bogom, samo nam još to fali, ono najvažnije – zaključuje Miroljub.

Miroljub, koji inače mnogo laže i falsifikuje činjenice, ovoga puta je rekao istinu – ako u svijetu postoje bratski narodi, onda su to svakako srpski i jevrejski narod, zato što oba naroda dijele iste “vrijednosti”, posebno one u kontekstu današnjih dešavanja u Gazi i prijašnjih u BiH i na Kosovu.

S druge strane, u govoru o izraelskim vojnicima kao da se osjeća da Miroljub zavidi svojoj braći čifutima, da li zbog toga što je izraelska vojska efikasnija od srpske u izvršenju genocida nad djecom, ili zbog nečeg drugog, valjda je njemu samom jasno.

Međutim, Bog je odredio da se ovaj genocidni šarlatan obruka u istom videu kada na kraju priznaje da bratskim narodima fali “ono najvažnije” – vjera u Boga. Kako onda narodi kojima fali “ono najvažnije” mogu za sebe tvrditi da su odabrani od Boga i najbolji, kao što Miroljub tvrdi za Jevreje i Srbe u mnogim svojim izjavama? Ovaj odgovor ćemo prepustiti vama, cijenjeni čitaoci!

(Menhedž)